July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Alivanosen katër punëtore, Inspektorati i ndërprenë punën në një fabrikë

Nga Spitali i Gjakovës është raportuar se katër punëtore femra kosovare të cilat kanë kërkuar ndihmë mjekësore, pasi si pasojë e temperaturave të larta janë alivanosur.

Sipas raportit të policisë ditë më parë, kanë kërkuar ndihmë mjekësore 13 punëtore, për të njëjtin problem.

“Lidhur me rastin, është intervistuar menaxheri i fabrikës mashkull kosovar.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë prokurori dhe Inspektorati Komunal, të cilët kanë ndërpre punën”, thuhet në raportin e policisë.

Rasti nën hetime. /Telegrafi/