Alesia Bami e nis ters emisionin, pengohet keq, por sa të ketë Manushin aty nuk ka problem

Alesia Bami e nis ters emisionin, pengohet keq, por sa të ketë Manushin aty nuk ka problem

Moderatorja Alesia Bami është penguar në hyrje të programit ‘Procesi Sportiv’.

Në videon e mëposhtme shihet momenti kur Bami e kapur nga dora nga bashkëprezantuesi i saj Edi Manushi zbret shkallët.Në momentin që mbërrin në fund të tyre, ajo pengohet dhe //Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…