Albatrit Muçiqi: Nu.K Ja Ja.P Motrën Katu.Ndar.It Sot E 100 Vjet

Albatrit Muçiqi: Nu.K Ja Ja.P Motrën Katu.Ndar.It Sot E 100 Vjet

Nystreti, Merita, Albatriti, Albiona, Ena, reja Egzona dhe dy mbesat e nipi janë ata që ë përbëjnë këtë familje jo edhe të vogël, shkruan “Kosovarja”. – albatriti nerzo.zohet dhe i thote publikut nuk ja jap more motren un asnje katundarit e kam motren si yll…Nystreti, Merita, Albatriti, Albiona,Ena, reja Egzona dhe dy mbesat e nipi janë ata që ë përbëjnë këtë familje jo edhe të vogël, shkruan “Kosovarja”. – albatriti nerzozohet dhe i thote publi.kut nuk ja jap more motren un asnje katun.darit e kam motren si yll…