Aktori Që Na Bëri Krenar Në Turqi Duke E Pranuar Se Është Shqiptar Do Martohet/ Nusja Italiane Ka Takuar Dhe Prindërit Etij, Ajo Ka Thënë…

Aktori Që Na Bëri Krenar Në Turqi Duke E Pranuar Se Është Shqiptar Do Martohet/ Nusja Italiane Ka Takuar Dhe Prindërit Etij, Ajo Ka Thënë…

Pak muaj më parë Can Yaman aktor turk me origjin SHqiptare-bëri publike lidhjen me prezantuesen italiane, Diletta Leotta. Dyshja janë në prag të dasmës dhe së fundmi ndodhen në Bodrum të Turqisë, së bashku me familjarët e Canit.