April 23, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Aksion humanitar për nder të ditës ndërkombëtare të personave me nevoja te veçanta.

Ky aktivitet do të zgjatë deri me 01.12.2020, në dhjetë pika të ndryshme në qytetin e Shkupit.
Eja ti përkrahim personat me nevoja të veçanta, se ata janë të veçantë, në këtë botë dhe në botën tjetër.
Mos të harrojmë se Zoti ka thënë: Kë e dua e sprovoj. Andaj nëse Zoti na don, pse njerzit mos të na duan.
Ertan Shakiri

071581993