Connect with us

AK.SlDENT l R ËNDË/Autobus dhe makinë u pèrpIasën : 2 të vd.ekur dhe 2 të pIagosur

Të Ndryshme

AK.SlDENT l R ËNDË/Autobus dhe makinë u pèrpIasën : 2 të vd.ekur dhe 2 të pIagosur

AKSlDENT l R ËNDË/Autobus dhe makinë u pèrpIasën : 2 të vd.ekur dhe 2 të pIagosurAks identi ndodhi rreth orës 11:00 të mëngjesit në vendn dodhjen Gseçlüköy Mahallesi Kale të Akseki. Makinë e drejtuar nga M.M.İ. që shkonte në drejtim të Antalisë dhe N.B. që vinte nga drej timi i kund ërt. Autobusi i udhëtarëve nën dre jtimin e tij u pë rplas.Në aks ident, drejtuesi i makinës M.M.İ dhe Z.İ. ndërsa fëmijët në të njëjtin automjet vdi HAP REK LAMEN DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.

qën, S.İ. dhe E.I. i pl agosur. Fëmi jët u dërguan në Spi talin Shtet ëror Manavgat me amb ùlanca nga ekipi shënde tësor që erdhi në vendin e aks identit. U vu re se gjendja shënd etësore e E.İ. ishte e rën dë. U tha se nuk kishte të lën duar në autobus HAP REK LAMEN DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top