Äjö vet më dh,ezi zjärr.in , düke mi tregüär… July 21, 20210

Äjö vet më dh,ezi zjärr.in , düke mi tregüär… July 21, 20210

shokut tim:ajo vet më ndezi zjarrin në plazhin e Dhërmisë, duke mi treguar c….e mdhaja Te them te drejten gati cdo vit shkojmë me /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

familje ne bregdetet shqiptare , me grua por ket vit isha vetem dhe kom nji shok qe jeton ca vite qe jeton ne Greqi quhet Besmir, me beri tel dhe me tha se dotma te ishim bashk ne nje apartment /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ne Dhermi ,un bera rezervimet , Besmiri e ka gruan ere ,nuk me shkuar mendja kurr per nje gje te tille….E hetova se her pas her gruja tij me shikonte ,mbasi beri plazh erdhi dhe pothuajse ne prehrin tim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet