“Ajo që më bëri bυrri më dhέmbti theΙΙë…” Po e ndaj ta dini edhe ju ç’do të thotë…

“Ajo që më bëri bυrri më dhέmbti theΙΙë…” Po e ndaj ta dini edhe ju ç’do të thotë…

Një nënë beqare shpë.rthen në lot pasi fëmijët e saj kanë pasur një çast kapriçosh ndërsa ajo po përpiqej të blinte qumësht për ta.Nga sytë e saj duket qartë se gruaja ndihet e shka.tërruar.

Dhe fjalët e saj, sot, po bëjnë xhiron në mbarë botën, pas një postimi të botuar në rrjetet sociale që të gjithë duhet absolutisht ta lexojnë. Shikimet, në shumicën e rasteve, mund të dë.mtojnë më shumë se një mijë fjalë. Nëna ka pu/blikuar në Facebook një selfie ndërsa ajo q.an dhe fjalët që vijnë direkt në ze.mër “Kjo është amësia”, thotë gruaja, duke treguar veten pa filtra dhe pa make-up, me flokë të çrregullt dhe pak të lagur nga shiu dhe shumë lot.

Dhe kjo nisi kur ajo me dy fëmijët e saj, të cilët duken si engjëjt të vegjël, në orën 8 të mëngjesit shkuan në dyqan sepse kishin mbaruar qumështin. Më i vogli pothuajse gjithmonë ulë.riste: Ai nuk donte të ulej në makinë, ai nuk donte të lidhej, nuk donte ta mbante çantën e blerjes.Ai u ze.mërua, duke hedhur këpucën, portofolin, tre produkte.

Dhe ai bër.titi. Dhe njerëzit shikonin me zem.ërim.Ndërkohë, djali tjetër filloi të demostronte një zem.ërim edhe më të zja.rrtë, sepse ata donin që nëna e tij t’i blinte tullumbace.Ata kishin vendosur të merrnin një të dy, por kur arritën në arkë, ata nuk mund të pajtoheshin dhe filluan të bër.titnin, duke qarë, duke luf.tuar.

Mamaja e ktheu tullumbacen dhe ata filluan të qanin me zë të lartë. Njerëzit e shihnin atë.Arkëtari e shikoi atë. Të gjithë sytë ishin në të, duke e aku.zuar atë se nuk dinte se si t’i trajtonte fëmijët e saj.

Ndërkohë që një burrë i bëri të fundit… Ai i tha gruas se: “Ajo është shumë e re për të pasur dy fëmijë”.Në këtë moment gruaja nuk pa më, humbi durimin dhe filloi të qante.

Ata nuk e njohin atë si nënë.Ata nuk i njohin fëmijët e saj. Ata nuk e dinë se ajo ishte e martuar, por gjithçka përfundoi për shkak të abu.zimit të tij dhe ata nuk e dinë se të qenit një nënë e vetme është e vës.htirë. “Unë e di që këto ditë do të kalojnë, lotët do të ndalen, argu.mentet do të pushojnë, fëmijët e mi do të rriten.

Dhe kjo do të jetë gjithashtu e vës.htirë. Pra, nëse sheh një nënë që është në te.lashe, nëse sheh një fëmijë që bën një zem.ërim të shë.mtuar, nëse e sheh se do të shpë.rthejë në lot, ju lutemi tregoni diçka të bukur. Ju lutemi mos e fiksoni me atë shikim”.