Connect with us

Ajo don por Donaldi nuk ja jep Çfar po ndodh nmes çiftit ne Big Brother ?

Aktuale

Ajo don por Donaldi nuk ja jep Çfar po ndodh nmes çiftit ne Big Brother ?

Mund të thuhet që Trixa ka shumë pritshmëri nga Donaldi në lidhjen e saj me të por duket sikur asgjë nuk po funksionon.

Donaldi nuk ndihet dhe aq i rrëmbyer fizikisht sa ç’e pamë në fillim të krijimit të historisë mes të dyve. Duket që nuk ekziston ajo kimia që ndihet 200 km larg.

Dhe Trixa ndoshta e ndjen, prandaj “përpëlitet” në kërkesa absurde për vëmendje. Një grua nuk kërkon kurrë vëmendje. Shikoni këtë video të shkurtër, që flet sa njëmijë fjalë.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top