Ahh o Zot i madh ç’po bëhet kështu? Ky është i riu shqiptar qe i kanë marrë jètën në Itali

Ahh o Zot i madh ç’po bëhet kështu? Ky është i riu shqiptar qe i kanë marrë jètën në Itali

Nuk ja ka dalë i riu shqiptar Atilio Ndrekaj, i cili u r rah barb arisht në parkingun e një qendre tregtare në Mantuan, Itali.

Mediat italiane shkruajnë se me gjithë ndërhyrjet e mjekëve, 23-vjeçari shqiptar nuk ja ka dalë dot. Shqiptari dhe italiani Pier Francesco Ferrari, 35 vjeç u rr a hën bar bar isht nga disa persona./Pamjet meP0SHT.

Ngjarja ndodhi në parkingun e një qendre tregtare në Mottella, periferi e Mantuan në Itali. Ata i zunë pritë dhe i r
rah ën 23-vjeçarin shqiptar Atilio Ndrekaj dhe 35-vjeçarin italian, Pier Francesco Ferrari nga Mantova.