Agron Llakaj paska bërë gjëra të ndyra?! Aktori shokon me dekIaratën e tij

Agron Llakaj paska bërë gjëra të ndyra?! Aktori shokon me dekIaratën e tij

Drilon Hoxha ishte i ftuari i radhës në programin ‘Një kat më lart’ të moderatorit Ermal Peçi.

Aktori është bërë shpesh pjesë e lajmeve të portaleve teksa në shumë prej tyre u shkruajt se Agron Llakaj i kishte penguar karrierën.

Por si është e vërteta pas kësaj deklarate? Për çudi, edhe pse lajmi mbushi mediat online e vërteta s’qenka kjo:

‘Nuk e kam përmendur emrin e tij, s’kam thënë fare Agron Llakaj, nuk e di ku e gjetën portalet.

Unë kam thënë që dikush më pengoi në Portokalli, sepse më kishin thënë që një njëri i brendshem kishte ndërhyre për të më penguar.

Unë sa fillova, prisja një vend punë. Më thanë që dikush nga brenda kishte ndërhyrë’.

Por Ermali e ripyet se nëse ai s’ka përmendur Agronin si ka mundësi që shumë portale përmendën emrin e tij?

Mos ka një të vërtetë dhe ai nuk e pohon? A i shkruajti Agroni pas kësaj rrëmuje online?

Sakaq zbuloni përgjigjet pas minutës së 15-të intervistës ‘Një kat më lart’.