Adelina Tahiri tregon momente in’time me bashkëshortin(VIDEO)

Adelina Tahiri tregon momente in’time me bashkëshortin(VIDEO)

Adelina Tahiri tregon momente i’ntime me bashkëshortin(VIDEO)

Këngëtarja e njohur nga Shkupi duke e lumtur me bashkëshortin e saj, avokatin maqedonas. Ajo është aktive në rrjetet sociale /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

ku publikon fotografi me familjen dhe shoqërinë, njofton agj encia e lajmeve .Së fundi ajo ka publikiar një video duke u përqafuar me burrin e saj ja /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Këngëtarja e njohur nga Shkupi duke e lumtur me bashkëshortin e saj, avokatin maqedonas. Ajo është aktive në rrjetet sociale ku publikon fotografi me familjen dhe shoqërinë, njofton a gjencia e l Së fundi ajo ka publikiar një video duke u përqafuar me burrin e saj ja /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…