Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

A.tent,ati në ‘Don Bosko’/ Dyshohet se epiqendër e autorëve ishte vëllai i viktimës

At.entati në ‘Don Bosko’, dyshohet se epiqendër e autorëve ishte vëllai i v iktimës, Blerim Çela.

Një person ka zbritur nga automjeti tip Benz, nga sedilja e pasagjerit, i është drejtuar tavolinës së shenjestrave të tij dhe ka që lluar. Makina rezulton e vje dhur si dhe targa e saj.

Ndërkohë makina e autorëve ka ardhur nga zona ku ndodhet spitali ushtarak, paa atentatit automjeti është kthyer duke u larguar nga i njëjti drejtim.

Vi ktima Erion Çela është nga Dibra ndërsa Edmond Crroj 41 vjeç që mbeti i pla gosur në këmbë, dhe në bark rezulton me precedent penal për dro gë jaahtë Shqipërisëi. Ai rezulton të ketl ndryshuar emrin pasi më përpara e mbante Adritatik.

Crroj është daja i vi ktimës Erion Çelës, ndërsa i pla gosur mbeti edhe vëllai i këtij të fundit Blerim Çela . Targat mercedezit janë të vjedh ura nga një smart, në Tiranë.