A ju kujtohet e reja që heqi pantallonat në mes të Tiranës?Asaj i ka ndodhur kjo gjë..

A ju kujtohet e reja që heqi pantallonat në mes të Tiranës?Asaj i ka ndodhur kjo gjë..

Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet./Pamjet mePoshte.Në videon e publikuar nga ‘Tirana News’, vajza heq pantallonat dhe më pas bënë lëvizje provokuese.

Në këtë video ajo dëgjohet edhe duke folur dhe më pas ngre zërin duke brohoritur//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…