A Jeni Bijtë E Kastriotit Apo Të Erdoganit O ‘Qena’ Shqipëtar?

A Jeni Bijtë E Kastriotit Apo Të Erdoganit O ‘Qena’ Shqipëtar?

A jeni bijtë e Kastriotit apo të Erdoganit o ‘Qena’ shqipëtar?

Një reagim i shkurtër për debatin mbi xhaminë e Prishtinës! Një vepër kulti nëse nuk ngrihet në paqe e mirëkuptim, ajo nuk është shtëpia e Zotit dhe si e tillë nuk mund të predikojë paqe e bashkim! Se shqiptarët nuk kanë për të shkruar si dhe kosovarët nuk do të ndërtojnë istitucione të tilla se akademitë hanë gjellën e qenit kur i tepron i fqinjit! Fishta e pat thënë:

“Kur të përmendësh emrin Kosovë ngriju në këmbë!” /