Connect with us

A E Ndjek ‘Big Brother VIP’? Edi Rama Jep Përgjigjen E Papare

Aktuale

A E Ndjek ‘Big Brother VIP’? Edi Rama Jep Përgjigjen E Papare

A E Ndjek ‘Big Brother VIP’? Edi Rama Jep Përgjigjen E Papare

“Big Brother VIP” është pa diskutim ‘reality show’ më i suksesshëm i momentit në Shqipëri.

Kryeministri tha se nuk e ndjek dhe më pas foli për problemet serioze që ka vendi, duke i kushtuar më shumë rëndësi

pyetjeve rreth pensioneve, rritjes së pagës minimale, që këtë vit bëhet 32.000 lekë dhe Projektin e Rindërtimit, nga i cili deri më tani kanë hyrë në banesat e reja qindra qytetarë, që tërmeti i 26 nëntorit 2019 i la pa shtëpi.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top