July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“5 mijë euro për një nαtë”, Gëzim Nika ia nxjerr të gjithα Albërie Hadërgjonajt

Historia kishte lidhje me një ‘pazar’ që të dy miqtë e ngushtë kishin bërë për të marrë pjesë në një dasmë.

‘Para dy vjetësh, një shok i vëllait martonte dikë dhe dasma do ishte në Gjakovë.

Më thanë mua t’i gjeja një këngëtare të mirë se i duhej shpejt. Albërien i thashë unë. Aman më thanë në besë tënde, flit me të.

Mora në telefon Albërien i thashë në datë 3 korrik duhet të këndosh në një dasmë.

Më thotë jo se e kam biletën në datë 17, se ndryshe s’mund të vij.

Vetëm në rast se më presin biletë dhe më japin 5 mijë euro edhe më sigurojnë edhe akomodimin.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Mora në telefon shokun e vëllait dhe i thashë Albërie kërkon këto. S’ka problem vetëm na garanto që vjen.

Prapë mora Albërien në telefon i thashë ata pranuan me të gjitha kushtet por kanë shtuar edhe diçka.

Pas dasmës ke edhe një seks falas. Dhe Albërie tha: Po ti pse s’the më përpara t’ia kishim ulur pazarin?’, rrëfeu Gëzimi.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…