45-Vjeçaren Vazhdimisht E Ngatërrojnë Me Vajzën E Saj, Për Shkak Të Pamjes Rinore

45-Vjeçaren Vazhdimisht E Ngatërrojnë Me Vajzën E Saj, Për Shkak Të Pamjes Rinore

Të gjithë po plakemi, por nganjëherë duket sikur disa njerëz e sfidojnë kohën dhe duken më të rinj pavarësisht viteve të kaluara, dhe shembulli më i mirë i kësaj është nëna Lisa Gulyaewajeva, e cila tronditi internetin me pamjen e saj në moshën 46 vjeç. 24-vjeçarja Lisa u pyet nga shoqëruesit e saj me kë ishte, sepse ajo ishte e bukur, dhe ajo iu përgjigj atyre me një video në të cilën tregonte nënën e saj. “Të gjithë më pyesin se si është të dukesh kaq e re, por shiko më parë mamanë time”, shkroi ajo.shty.pe rekla.men dhe shike video.n