February 27, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

40-vjetori i ç.mendur i gruas më të bukur në botë

40-vjetori i çm.endur i gruas më të bukur në botDy ditë më parë, Kim Kardashian mbushi plot 40 vjeçe dhe familja e saj i bëri një festë të paharrueshmeDhe duket se Kim vetëm tani ka gjetur kohë për të falënderuar ata për gjithçka që bën për të në këtë ditë kaq speciale për t

Kim ka postuar fotografi të ndryshme nga festa e organizuar për të, ndërsa bëri një dedikim të gjatë duke treguar të gjitha b efasitë që e pritën atë natëKujtojmë që nëna e saj Kris Jenner dhe motrat e saj të famshme, Kourtney, Khloe, Kylie dhe Kendall organizuan festën më të veçantë ndonjëherë duke kujtuar të gjitha ditëlindjet e Kim që kur ajo mbushi 1 vjeç.

Pavarësisht pro bleme që kanë pasur së fundi, në festën e ditëlindjes ishte dhe bashkëshorti i saj, Kanye West.