3 vjeçari gjendet mrekullisht i gjallë në ujë, pas m.by.tj.es së të dy prindërve

3 vjeçari gjendet mrekullisht i gjallë në ujë, pas m.by.tj.es së të dy prindërve

Një djalë 3-vjeçar ka mb ijet uar thuajse për një ditë në një gomone në ujë, pasi të dy prindërit e tij tra g jik isht ishin m b yt ur gjatë një stuhie në një liqen në Rusi.

Tre-vjeçari Fedya, u gjet pa ndjenja brenda gomones në liqenin e Lindjes së Largët ruse, pranë kufirit me Korenë e Veriut.

Gjetja e tij nisi kërkimet për prindërit që kishin qenë me të Cristina Podareva 31 vjeçe, e Andrey Savochkin 41, të cilat përfunduan tra gj ik ish t me gjetjen e trupave të tyre.

Mediat vendase raportonin se fëmija i tha gjyshes se prindërit ishin m byt u r para tij.

Fjalët e fundit të Cristinas kishin qenë këshillat që Fedya të priste derisa të vinin grupet e ndihmës.

Besohet se prindërit e Fedya kishin rë në nga barka gjatë stuhisë, por kishin arritur të mësonin djalin të fi.kte motorin.

Ende mbetet e pa.qartë se çfarë saktësisht ndodhi me familjen tr.ag..jike në liqenin Khanka në rajonin e lindjes së largët ruse Primorsky Krai, dhe sesi Fedya arriti të m.bije.to. nte.

Çifti njiheshin si peshkatarë me eksperiencë, që i kishin mësuar djalit të tyre dashurinë për aktivitetet e ujit që prej moshës së vogël.

Djali u gjet i vetëm pa ndj enja në gomone pas gati 24 orë nga ndarja prej prindërve, të cilët me sa duket nuk kishin arritur të riktheheshin në barkë pas rë ni es në ujë.

H etu.esit thonin se mb ij ete sa e tij është një mrekulli.

Një nga teoritë është se barka po lundronte me shpejtësi teksa ka go dit ur diçka që shka kt oi rë ni en e dy të rriturve.

Djali është dërguar në sp it al, dhe nuk ka folur përveç disa fjalëve që i ka thënë gjyshes së tij.

Miku i familjes Dmitry Ivanov tha: “Me sa duket nëna e tij tundte krahët në ujë teksa m.by.te.j duke i thënë të sh.typ.te një buton. Me sa kuptoj unë, po i kërkonte të fi.k.te motorin”.

He.tue.sit po presin rekuperimin e plotë të të voglit për më shumë informacione mbi ngjarjen.