РAMJE TË RËNDA! Mbуtet рuѕhueѕi në рlazhin e Durrëѕit

РAMJE TË RËNDA! Mbуtet рuѕhueѕi në рlazhin e Durrëѕit

Një ngj arje e rën dë është shënuar së fundmi në Durrës. Një pushues është mb ytur teksa ka qenë duke u larë në det. JOQ ALBANIA ka siguruar edhe pamjet nga vendn gjarja. Ndërkohë policia ka thënë se nuk e ka identifikuar ende personin e mb ytur.

Informacion paraprak:

Më datë 30.06.2021, në orën 12:55, në lagjen nr. 13, Plazh, është mb ytur duke u larë në det, një shtetas rreth 60 vjeç, ende i paide ntifikuar. Grupi he timor ndodhet në ven dngja rje dhe po punon për zbar dhjen e rre thanave të ngja rjes dhe identifikimin e shtetasit të mbytur.