Μeshkυj nëse nuk i dini këto stiΙe jeni shumë kοt, ja cfare i ben fεmrαt të çmedeεn në shtrαt

Μeshkυj nëse nuk i dini këto stiΙe jeni shumë kοt, ja cfare i ben fεmrαt të çmedeεn në shtrαt

E dini se cilat janë stilet që duhet ti bëni femrës tuaj në sh.trat që ajo vërtetë të kën aqet?

Këto pozicione s.e k.s.uale u garantojnë femrave kën aqësi që nuk dua më tju nd ërrojnë. Mësojini nëse ende nuk i dini:

“Vallëzim” në prehër: Shumicës së femrave i pëlqen të qëndrojnë sipër për një arsye të thjeshtë:

I bën të ndjehen sikur janë në krye, dhe pus.hteti është gjithnjë një nxitës i mirë. Qëndrimi sipër nuk është i kufizuar me një stil të vetëm.

Zona e rehatisë: Më mirë i njohur si pozicioni mi.sionar, zona e rehatisë është një pozicion që nuk duhet të neg lizhohet.

Qëndrim ngjitur: Ky është një pozicion i lehtë për ju, dhe ka gjasa që të pr.eket pika G e femrës dhe ajo të përje tojë or.ga.zëm.

Stil qeni: Mund të surpr izoheni kur të shikoni stilin e qenit si pjesë të listës, por është me të vërtetë një nga pozicionet se k.s uale që femrave u pëlqen më shumë.