Κapen keq gazetarja dhe modeΙja shqiptare, Leshοjnë gοjën fare: Ti i ke hapυr kέmbët për shefίn dhe më merr mua idenë….

Κapen keq gazetarja dhe modeΙja shqiptare, Leshοjnë gοjën fare: Ti i ke hapυr kέmbët për shefίn dhe më merr mua idenë….

Promoja e një emisioni e lançuar nga gazetarja Sidorela Gjoni, është bërë objekt përplasje mes saj dhe modeles Silvana Bushati.

Kjo e fundit e njohur dhe si Presidente e Akademisë Konservatore të Kujtim Gjuzit. //Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

“Jashtë loje” është emisioni që Gjoni lajmëron se do të hapë së shpejti, ndërsa modelja Silvana Bushati e a kuzon se ideja dhe projekti janë të sajat, dhe i ka bërë para 1 viti.

“Sidorela Gjoni kjo eshte ideja dhe projketi im qe po ben ti dhe nuk eshte dicka e re,

por e marr nga une, e berë para nje viti, kjo eshte nje gje shumë e tur psh me per topneës_al. Ideja ime me shportë jashtë, sfida e te gjitha.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Ne vendin tonë duhet te jesh loder e te gjithve qe te arrish aty ku do dhe te hapesh kembet nga shefi,

e kjo vlen shumë”, shkruan shkruan Silvana Bushati për Sidorela Gjonin dhe ndan spotin e emisionit të saj.