July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Αvokati shqiptar martοhet me shokυn e ngυshtë: Jemi të Ιumtur së shpejti do bëjmë edhe fëmίjë..!!

Nick Nikiç, shqiptari nga Mali i Zi, lindur dhe rritur në New York dhe avokat në një kompani private

është martuar me një prokuror amerikan Mathew, me një dasmë me çifteli e tupanë në Amerikë./Pamjet meP0SHT.

I pyetur nga Bieta nëse mendojnë për fëmijë, Nick u përgjigj:

“Po, ne të dy duam shumë të jemi prindër dhe po thashë jo, më v r et gjyshja.

Gjyshja është shoqja ime më e ngushtë, drita e syve të mi. Gjyshja është shumë mendjehapur”, tha ai.