Αskush nuk ndjek mësimin por v*thet e mësueses. A do rezίstonίt ju.. (VIDEO)

Αskush nuk ndjek mësimin por v*thet e mësueses. A do rezίstonίt ju.. (VIDEO)

Kjo video e postuar në You Tube duket se po th.yen rrjetin.

Ajo është realizuar në një shkollë në Brazil dhe kanë mjaftuar vetëm 20 sekonda që të bëhet vi.rale.

Në të shfaqet mësuesja se.ksi e cila fshin dërrasën, pa e kuptuar se po filmohet nga nxënësit.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…

Edhe pse ka pak ditë që është shpërndarë në rrjetet sociale, ajo ka marrë mijëra shikime..SHIKO KËTU VIDEON