July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Kuriozitete dhe Fun

3 min read

Si u zgjua njeriu që ga.bimisht e shpallën të v d..e.kur, pak para aut..ops.isë. Një pa.cient u zgjua në m.o.rg, pak minuta para se të...

1 min read

Farmaciste Arba Gramo ka deklaruar se per tu’u ushqyer mire nuk duhen shume para, por mjaftojne gjera te thejshta, duke renditur nder to fasulet, gjize...

2 min read

Lutjet e një familjeje në Teksas të SHBA-së u dëgjuan kur tu mori i pa shërueshëm u z.hdu.k mrekullisht nga truri i vajzës së tyre,...

2 min read

Një grua besohet të jetë var ro s ur gab im is ht e gjallë dhe ka qëndruar e vetëdijshme brenda ar ki vo lit...

1 min read

Blendi Fevziu ëhstë një nga modëeratorët shqiptarë që përpiqet të jetë sa më diskret përsa i përket jetës së tij private. Mirëpo vetëm para pak...